Selecteer een pagina

Over ons

Wie zijn wij?

Zoekmachine experts die je graag helpen met het verbeteren van het online rendement. Wij kunnen je zowel op korte termijn (SEA) als op de langere termijn (SEO) ondersteunen en adviseren. Onze werkzaamheden gaan verder dan het adverteren in de zoekmachine alleen. Zo kunnen we je meer vertellen over een efficiënte inrichting van websites, linkbuilding, data omzetten in bruikbare informatie en het verbeteren van de techniek van je website. 

Het team van Search Enzo, bestaande uit Google Ads en Analytics Qualified Professionals, is gespecialiseerd in het adviseren, het opzetten, het optimaliseren en de inkoop van jouw online aanwezigheid binnen de zoekmachines, zowel op nationaal als internationaal niveau. 

Expertise inschakelen

In samenwerking met ons zusterbedrijf Digital Media Enzo kunnen onze professionals, naast de betaalde advertenties binnen de verschillende zoekmachines (SEA), je tevens helpen met het dagelijks beheren, monitoren, inkopen, rapporteren of coördineren van andere online media inzetten zoals Social Media, Video, Display, Mobile, Digital Out of Home, Streaming en Native advertisement.

U

SEA

Search Enzo is door Google erkend als Google Partner en al onze medewerkers zijn gekwalificeerd als Google Ads Professionals. Dit is een keurmerk wat door Google wordt verstrekt aan bedrijven die voldoen aan strenge voorwaarden. 

SEO

Zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimization (SEO) is onmisbaar voor je website. Een goede vindbaarheid is een must en via een goede èn langdurige SEO strategie realiseerbaar.

Website optimalisatie

Website optimalisatie kan op verschillende manieren geinterpreteerd worden. Wij analyseren alle mogelijkheden, van bots, gebruiksvriendelijkheid tot technische ontwikkelingen. 

Ad optimalisatie

Steeds meer van de werkzaamheden online bestaan uit het optimaliseren en onderhouden van advertenties. Waar zoekmachines jaren geleden mee begonnen is inmiddels doorgevoerd binnen alle platformen. 

g

Data analyse

Search Enzo kan de helpende hand bieden bij het analyseren van website gegevens, campagnes en klantgegevens. Waar liggen kansen en mogelijkheden om opgebouwde ervaring concreet toe te passen.

Dashboards

Op zoek naar een overzichtelijk dashboard van campagne resultaten, website statistieken, conversie paden of een combinatie van al het bovengenoemde. Naast eigen tailer-made oplossingen zoals DataEnzo werken we met veel toegankelijke software.

Hoe we werken

Geen project gaat ons te ver en geen uitdaging is te groot. Ons werk begint bij het (gezamenlijk) bepalen van de strategie online en binnen de zoekmachine. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en achteraf komen er nooit verassingen. Resultaten worden overzichtelijk 1 op 1 gerapporteerd en we nemen werk graag uit handen, van begin tot eind.

Uurbasis

We werken in principe met vaste tarieven per uur. Deze worden van te voren besproken. Er volgt NIMMER een na-calculatie achteraf, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Projectbasis

Liever op projectbasis werken? Dan maken we ook vooraf duidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf. Dit is mogelijk als we voor een langere termijn projecten voor jullie oppakken en uitvoeren.

Contractbasis

Behaal voordeel en maak gebruik van gereduceerde tarieven die vast worden gelegd. Een stukje zekerheid dat hoort bij een ‘partnership’.

We maken graag kennis met jou

Neem contact met ons op