Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

_______

Search Engine advertisement

Search Engine Advertisement (Zoekmachine Adverteren) wordt vaak afgekort als SEA en is een geschikte manier om kwalitatief verkeer naar websites te realiseren.

Met behulp van gesponsorde advertenties ben je in tal van verschillende zoekmachines gericht aanwezig zijn. Dit kan enerzijds boven of onder de zoekresultaten, waarbij de advertenties op relevante zoektermen worden weergegeven. Anderzijds kan je gericht aanwezig zijn binnen het inhoudsnetwerk van alle aangesloten partners van bijvoorbeeld Google.

_______

Search Engine Optimization

Met behulp van gesponsorde advertenties kan je in tal van verschillende zoekmachines gericht aanwezig zijn. Bij de zoekmachine Google kan dit bijvoorbeeld in het zoeknetwerk, waarbij een website op relevante zoektermen wordt weergegeven.

Maar wat wellicht nog interessanter is, is een verhoging van de vindbaarheid van de website zonder dat er advertenties voor nodig zijn. Door jouw website correct in te richten zal deze beter vindbaar zijn op basis van relevante zoektermen. En om deze vindbaarheid te verbeteren, adviseren onze specialisten je graag

_______

Website Optimization

Voordat je online gevonden wordt is het van belang dat de website goed gemeten wordt. Door het bezoekersgedrag correct in kaart te brengen, kan er beter aangestuurd worden op de gebruikerskwaliteit en gewenste conversies.

Onze Search Enzo Web Analytics experts kunnen je hier verder over informeren. Uiteraard hebben alle experts diverse credentials en zal Search Enzo uiterst vertrouwelijk met de website statistieken omgaan. Privacy en Veiligheid zijn onze uitgangspunten als het om data gaat

Om het maximale resultaat uit (online) campagnes te halen adviseren we altijd de website te meten met minstens Google Analytics. Andere mogelijkheden om je resultaat te optimaliseren bespreken we graag met je.

_______

Ad optimalisatie

Onder onze dienst Ad Optimization vallen al onze optimalisatie werkzaamheden die te maken hebben met de campagnes. Naast de inzet van Search Engine Advertising, kunnen deze inzetten zoals Social, Video, Mobile of Display, kwalitatief verkeer naar de website brengen en bezoekers in een eerder stadium van het conversie proces al bereiken. Een deel van deze activiteiten worden in samenwerking met ons zusterbedrijf DMENZO uitgevoerd.

Dankzij de aansluiting van bijna elk denkbare titel bij een advertentieplatform, is elke doelgroep die je probeert te bereiken, benaderbaar. Meer weten? Neem contact op met één van onze strategen.

_______

DataEnzo: data analyse

We hebben veel ervaring om met analytische online tools, mogelijke trends te ontdekken voor zowel online als offline inzetten. We gebruiken hiervoor onder andere het door ons ontwikkelde Data Management Systeem: DataEnzo. Elementen en meespelende factoren nemen we daardoor altijd in onze analyses mee.

Online biedt de mogelijkheid om het gedrag van bezoekers, resultaten van campagnes, funnel patronen en conversie paden volledig in kaart te brengen.

_______

Dashboards

Van Data tot Informatie: Met alle gegevens die beschikbaar zijn dankzij de vele meetsystemen is er in de praktijk heel veel data beschikbaar. Maar wat is nu bruikbaar en wat niet? Hoe moet je deze brei aan data goed lezen en transformeren tot informatie?

Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van handige dashboards om data hapklaar te maken. Data wat echt bruikbaar is om je online aanwezigheid te verbeteren.

HET BEGIN VAN IETS MOOIS

Hello!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We praten je graag bij over wat we voor elkaar kunnen beteken.